Denizaltı (4 Kişilik) tarifi

Konu, 'Kanepeler - Sandviç' kısmında BELGİN tarafından paylaşıldı.

  1. B

    BELGİN Yeni Üye

    [​IMG]
    Denizaltı (4 Kişilik) nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 Adet uzun Ekmek
    2 Çorba Kaşığı Tereyağı
    1 Adet Dövülmüş Sarmısak
    225 gr Domates Sosu
    Peynirle Tatlandırılmış Spagetti(pişmiş)
    2 Dilim Jambon
    2 Dilim Taze Kaşar


    Yemeğin Tarifi
    Fırını 180 derece ısıtın. Bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın. 2 adet ekmeği ikiye bölün. Tereyağı ve sarmısağı karıştırıp, ekmek hamurlarının üzerine sürün. Dilimleri fırın tepsisine yerleştirin.

    Her ekmeğin üzerine spagettiden koyun. Jambonu ince ince dilimleyin. Spagettinin üzerine dilimleri yerleştirin. Taze kaşar dilimlerini ince ince kesin. Taze kaşar dilimlerinin spagettilerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin. Fırına sürerek 12 dakika pişirip servis yapın.
     
  2. N

    Narin Yeni Üye

    Gece gece agzimiz tatlandi. Zevkle tadina bakilcak bir yemege benziyor.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş