Deniz Ürünlü Salata tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında fatma tarafından paylaşıldı.

  1. f

    fatma Yeni Üye

    Deniz Ürünlü Salata çok özel bir tarif dilerseniz tarife geçelim.
    Malzemeler
    Mevsim yeşillikleri
    2 adet uskumru balığı (fileto edilmiş)
    6 adet kalamar
    8 adet karides
    1 tatlı kaşığı sirke
    1 tatlı kaşığı tuz
    l kahve fincanı balsamik sos

    Yemeğin Tarifi
    Mevsim yeşilliklerini iyice yıkayıp, süzdürün. Kalamarları ve ayıklanmış karidesleri, sirkeli tuzlu suyu kaynatıp içine atın. Balık filetolarını varsa mangalda, yoksa teflon bir tavada ızgara edin. Kıyılmış mevsim yeşilliklerini, haşlayıp, süzdürdüğünüz kalamar ve karidesleri, balsamik sosla harmanlayın ve servis tabağına alın. Izgara balıkla birlikte servis yapın.
     
  2. e

    eeeccceee Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş