Dana Şiş Kebap Nasıl Terbiye Edilir?

Konu, 'Pratik Bilgiler' kısmında Murat tarafından paylaşıldı.

  1. Murat

    Murat Yönetici

    Mangalda şiş kebap yapmak için tercih edilen dana eti yerine bulabilirseniz düve eti kullanmanızı tavsiye ederim, hem yumuşak olur hemde lezzeti daha iyidir. Dana etinin terbiyesi için 24 saat beklemeniz gerekmektedir ki et kendini bulsun ve şiş kebabınız lokum kıvamına gelsin

    Dana Şiş Kebabın Terbiyesi İçin Malzeme Listesi
    [​IMG]
    600 gr. Dana Bifteklik Et
    1 Çay bardağı zeytin yağı
    1 Çay bardağı mümkünse keçi sütü, koyun onuda bulamazsanız inek sütü
    1 Adet büyük soğanun suyu
    1 Çay kaşığı tuz
    1 Çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
     

    Ekli Dosyalar:

  2. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Eyvallah abi Sis kebabi olsada yesek simdi beraberce. Terbiyeleme konusuda oldukca önemli ve hassas elbet.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş