Çiftlik Haşlama Nasıl Yapılır

Konu, 'Dünya Mutfakları' kısmında Tonton tarafından paylaşıldı.

  1. T

    Tonton Yeni Üye

    Çiftlik haşlama yemeği hem vitamin deposu hemde çok leziz, resimli Çiftlik Haşlama tarifi ile yemeği yapabilirsiniz.

    Malzemeler

    1 adet kereviz
    1 su bardağı haşlanmış barbunya
    6 su bardağı et suyu
    1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
    Yarım demet maydanoz
    Tuz ve karabiber
    4 yemek kaşığı sıvıyağ
    300 g dana kuşbaşı
    1 adet kuru soğan
    2 adet havuç
    [​IMG]
    Yapılışı:

    Soğanı yemeklik olarak doğrayın. Kerevizin kabuklarını soyup, doğradıktan sonra kararmaması için limonlu suda bekletiniz. Derin bir tencerede sıvıyağı kızdırıp, içine yemeklik doğranmış soğanları ilave edip kavurunuz. Kuru soğanlar renk alınca içine et suyunu ekleyip, kaynatınız. Et suyu kaynarken içine kuşbaşı eti ilave ediniz. Etler renk alınca, içine doğranmış havuçları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip, kaynatınız. Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatın. Üzerine maydonoz serpip servis edin...
     
  2. S

    Sinel Yeni Üye

    mmm nefis görünüyor yemek yapan olsada yesek
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş