Çalı Fasulyesi

Konu, 'Yemekler' kısmında betül tarafından paylaşıldı.

  1. b

    betül Yeni Üye

    Çalı Fasulyesi nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    1 kg. çalı fasulyesi
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1 adet kuru soğan
    1 adet domates
    6 adet kesme şeker
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Fasulyeleri yıkayıp, kenarlarını alın. Her birini uzunlamasına ikiye ya da üçe bölün. Suda bekletin.

    Tencerenin içine soğanı iri halkalar şeklinde doğrayın. Domatesi üçe bölüp, tencereye sıralayın. Üzerlerine fasulyeleri güneş gibi yan yana dizin. Tuzunu, şekerini atın. Zeytinyağını gezdirin. Üzerini kapatacak kadar su ekleyin. Kısık ateşte 60 dakika pişirin.

    Ters çevirerek servis tabağına alın.
     
  2. a

    aybike Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
  3. g

    güler Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  4. y

    yıldız966 Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  5. z

    zuhal Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  6. a

    ayti Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  7. b

    boz495 Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  8. p

    panriver2 Yeni Üye

    Hangi yöremize ait bu yemek tarifi
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş