Böğürtlenli Şeftali

Konu, 'Diyet Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    1. 1 Adet şeftali (ikiye bölünmüş, kabukları soyulmuş ve hafif pişirilmiş)
    2. ½ Fincan böğürtlen (dondurulmuş)
    3. 1 Talı kaşığı vanilya özü (yada tozu)
    4. ½ fincan su
    5. 1 Çorba kaşığı kalorisiz şeker
    6. 2-3 adet taze nane yaprağı
    Instructions:
    1. Bir tencerenin içerisinde böğürtlenleri şeftali hariç diğer malzemeler ile pişirin
    2. Daha sonra blender'dan geçirin
    3. Şeftali dilimlerini servis tabağına alın
    4. Üzerine böğürtlenli sos dökün
    5. Buzdolabında iyice soğuttuktan sonra taze nane yaprakları ile süsleyerek
    6. servis yapın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    tam yaz mevsimi tatlısı
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş