Böbrekli Bulgur Pilavı

Konu, 'Yemekler' kısmında FERAH tarafından paylaşıldı.

  1. F

    FERAH Yeni Üye

    Böbrekli Bulgur Pilavı
    Malzemeler
    4 adet böbrek
    2 yemek kaşığı margarin
    2 bardak iri bulgur
    2 adet yeşil biber
    2 adet kuru soğan
    1 çay kaşığı karabiber
    1 tatlı kaşığı tuz

    Yemeğin Tarifi
    Margarini eritin. Bulguru içine atıp 3-4 dakika kavurun. 3 bardak sıcak su ilave edin, tuz atıp kısık ateşte pişirin.

    Böbrekleri küçük küçük doğrayıp tencereye koyun. Suyunu bırakıp çekince soğan, margarin, yeşil biber, karabiber ve tuz atıp kavurun. Bulgur pilavını üstüne döküp sıcak sıcak servis yapın.
     
  2. B

    BERRİN Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
  3. f

    filiz_ Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  4. m

    muteber_nur Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  5. n

    n1rsen Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş