Bıldırcın Kebap tarifleri

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında BELGİN tarafından paylaşıldı.

  1. B

    BELGİN Yeni Üye

    [​IMG]
    Bıldırcın Kebap nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    1 Adet Bıldırcın
    1 Adet Bostan Patlıcan
    30 gr Tereyağı
    1 Yemek Kaşığı Un
    1 Yemek Kaşığı Krema
    2 Yemek Kaşığı Salça
    1 Tutam Tuz
    1 Tutam Karabiber


    Yemeğin Tarifi
    Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.

    İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.
     
  2. I$ık

    I$ık Gümüş Ufağı

    Bıldırcın kebabı enfes gözüküyor.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş