bezelye corbasi

Konu, 'Çorbalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    1 su bardağı bezelye

    1 yemek kaşığı un

    1.5 yemek kaşığı margarin

    4 su bardağı et suyu

    Dereotu

    Tuz karabiber kırmızıbiber





    HAZIRLANIŞI

    Bir yemek kaşığı bezelyeyi ayırarak gerisini haşlayın. Haşlanmış bezelyeleri süzgeçten geçirin. Unu yağda kavurun. Biraz su ilave ederek karıştırın.

    Süzdüğünüz bezelyeyi ilave ederek karıştırın. Et suyunu ekleyerek kaynatın. lnce ince kıyılmış dereotunu üzerine serpin. Dilerseniz kızdırılmış kırmızıbiber de dökebilirsiniz. Kızarmış ekmekle servis yapın.
     
  2. I$ık

    I$ık Gümüş Ufağı

    Bezelye çorbasını yaparken birazda salça ilave edelim.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş