Bayanlar İçin Basit Mutfak İpuçları

Konu, 'Pratik Bilgiler' kısmında Yalnız Kalpler tarafından paylaşıldı.

  1. Y

    Yalnız Kalpler Misafir

    Mutfak işlerinizde ya da yemek hazırlıklarınızda pratik iş yapabileceğiniz yöntemler hakkında bilgi sahibi olmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise aşağıda eklemiş olduğum bilgileri bir an önce okuyun ve yaptığınız işlerde uygulamaya bakın.


    *Cevizleri kırmadan bir gece önce tuzlu suda bekleterek ertesi gün hem daha çabuk kırma işlemi gerçekleştirebilir hem de içleri dağılmadan ceviz elde etme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


    *Patatesleriniz fazla ise patates torbanıza bir elma atarak yaklaşık 8 hafta onların filizlenip büzüşmesinin önüne geçebilirsiniz.


    *Ununuzun böceklenmesini istemiyorsanız un kavanozuna bir adet defne yaprağı atabilirsiniz.


    *Yumurtalarınız haşlanırken çatlıyor mu? O halde yumurtalarınızı kaynattığınız suyun içine 1 yemek kaşığı sirke koyarak bunun önüne geçebilirsiniz.


    *Kullandığınız limonların kabuklarını rendeleyin ve şeker ile karıştırın. Bu karışımı dolapta uzun süre saklayarak pastalarınızı yaparken kullanabilirsiniz.


    *Omletiniz kabarmıyor mu? Omlet yaparken bir bardak suyun içine 1 çay kaşığı mısır unu koyun ve bu karışıma yumurta ilave edip omletinizi ondan sonra yapmaya başlayın. İstediğiniz kabarıklıkta bir omlet elde edeceğinizi göreceksiniz.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş