BaLıkLı Papaz Yahnisi

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında DeLi Bebek tarafından paylaşıldı.

  1. DeLi Bebek

    DeLi Bebek Yeni Üye

    MALZEMELER
    1kg kefal
    7adet soğan
    2adet havuç
    7diş sarımsak
    ¾ bardak zeytinyağı
    1kaşık salça
    2bardak su
    tuz



    HAZIRLANIŞI
    Soğanları halka şeklinde doğrayıp bir tepsiye dizin, yağın yarısını üzerine gezdirin; orta ateşte 20dk kavurup ocaktan alın. Kalan yağı dökün, sulandırılmış salçayı ekleyin ve diğer sebzeleri de yerleştirin. Tuzunu ayarlayıp karıştırın ve orta ısıda 20dk pişirin, sebzeler yumuşayınca halka şeklinde doğranmış balıkları yerleştirin arzu ederseniz baharat serpin, tepsinin kapağını kapatarak 10dk daha pişirin. Soğuk olarak servise sunun...
     
  2. Nursena

    Nursena Admin

    Emin olun ki bu cok guzel bir yemektir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş