Baklalı Enginar

Konu, 'Diyet Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    1. 1Kg Taze Bakla,8 Adet Kucuk Enginar
    2. 2 Adet Limonun Suyu,1 Su Bardagi Beyaz Sarap,15 Sap Arpacik Sogani
    3. 1 Dal Kekik (kuru Ise 1 Tutam) ,4 Adet Buyuk Domates,tuz, Karabiber
    Instructions:
    1. Baklalarin Iclerini Cikartin Ve Bunlari Kaynar Suda 15 Dakika Haslayin. Sonra Baklalari Soguk Su Altinda Sogutarak Zarlarini Soyun.enginarlari Da Sadece Gobekleri Kalacak Sekilde Soyun Ve Kararmamalari Icin 1 Limonun Suyu Ile Islatin.kiyilmis Arpacik Soganlarini Teflon Bir Tavadaa Ikinci Limonun Suyu Ile, Kuvvetli Ateste Birkac Dakika Cevirin. Sonra Bunlara Enginarlari, Kekigi Ve Beyaz Sarabi Ilave Edin.tuzunu, Karabiberini Katip Hafif Ateste 15 Dakika Pisirmeye Birakin. Domatesleri 30 Saniye Kaynar Suda Tuttuktan Sonra Kabuklarini Soyun Ve Cekirdeklerini Cikarin. Sonra Dorde Bolun.domatesleri Ve Baklalari Enginarlara Katin. Biraz Daha Kapagi Acik Pisirerek, Suyun Buharlasmasini Saglayin
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    vejetaryanlara tasviye edilir...
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş