Baharatlı tuna salatası Tarifi

Konu, 'Salatalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    (6 kişilik)

    3 bardak haşlanmış Amerikan pirinci

    Yarım su bardağı bezelye

    200 gr ton balığı

    1 çorba kaşığı doğranmış kereviz sapı

    1 çorba kaşığı limon suyu

    2 yemek kaşığı zeytinyağı

    Yarım çay kaşığı köri

    Yarım çay kaşığı acı biber sosu

    2 adet orta boy domates



    HAZIRLANIŞI

    Geniş bir kase içine haşlanmış pirinç ve bezelyeleri koyun ve hafifçe karıştırın. Tuna balığı pirinç karışımının üzerine döküp hafifçe karıştırın. Kasenin kapağını kapatarak buzdolabında 30 dakika soğutun. Marul yaprakları üzerinde servis yapın ve domatesle süsleyin.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş