Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik) tarifleri

Konu, 'Deniz Ürünleri' kısmında turna tarafından paylaşıldı.

  1. t

    turna Yeni Üye

    [​IMG]
    Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik) nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    4 adet alabalık fileto
    50 gr un
    3 adet çırpılmış yumurta
    100 gr kızarmış file badem
    Yeterince tuz ve biber
    Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


    Yemeğin Tarifi
    Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.

    Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
     
  2. N

    Narin Yeni Üye

    Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik) nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.

    ;-)

    Valla ben bu sorunun cevabini aramiyordum ama, ögrenmis olmama sevindim diyebilirim ;)
     
  3. Nursena

    Nursena Admin

    Daha önce alabalıgın bu şekilde pişirilmesine şahid olmadım güzel olabilir.
     
  4. i

    irem Yeni Üye

    Badem ve Alabalığın uyumu nasıl olur acaba
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş