Az Etli Çok Lezzetli Saç Kavurma

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    [​IMG]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x536.[​IMG]



    Malzemeler :

    • 6 lavaş
    • 350 gr. kuzu eti
    • 2 soğan
    • 1 kase taze mantar
    • 3 diş sarımsak
    • 1 kase doğranmış domates
    • taze kekik
    • tuz, karabiber
    • sıvıyağ
    Hazırlanışı :

    Minik minik kuş başı doğranmış kuzu etlerini sıvı yağda ateşte kavurun. Etler suyunu çektikten sonra üzerine doğranmış soğanları ekleyin et ve soğan kavrulurken doğranmış mantarları ilave edin ve pişirmeye devam edin suyunu çektikten sonra domatesini ekleyin domates de suyunu biraz çektikten sonra tuz ve kekik ilave edin ve dürümlerinizi
    hazırlayın. Lavaşları fırında ısıtın. İçlerine kavurmanızı koyup sarın. Ortadan ikiye kesip yeşilliklerle ikram edelim.

    kaynak:eek:ktay usta
     
  2. FATMA AYNUR

    FATMA AYNUR Yeni Üye

    hımmmmmmmmmmm
    pekde leziz görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))
     
  3. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    yemede yanında yat :)))
     
  4. FATMA AYNUR

    FATMA AYNUR Yeni Üye

    yememmmmmmmmm ben bunlara bakdıkdan sonra aşagıya inip zeytinyağlı portakallı kereviz yapdım:)
     
  5. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

  6. FATMA AYNUR

    FATMA AYNUR Yeni Üye

  7. yosun

    yosun Süper Yönetici

    biride hani bana hani bana demişşşşşşşş))))yani ben )))
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş