Asma Yaprağında Sardalya Izgara nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında arzu. tarafından paylaşıldı.

  1. a

    arzu. Yeni Üye

    Asma Yaprağında Sardalya Izgara nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    10 adet sardalya balığı
    10 adet salamura ya da taze üzüm yaprağı
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    Tuz, karabiber

    Yemeğin Tarifi
    Önce yıkanmış sardalya balıklarının üzerine tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirelim.

    Balıkları üzüm yaprağına rulo yapar gibi saralım.

    Üzerlerini fırçayla zeytinyağlayıp ızgaraya koyalım.

    Ortalama 5-6 dakika sonra çevirip, diğer yüzünü de kızartalım. Servis tabağına alalım. Yaprakları herkes kendi tabağının içinde çıkarabilir.
     
  2. g

    gezginfirca Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  3. h

    husbant Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  4. n

    nur3879 Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  5. merkür

    merkür Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
  6. t

    tugcerad Yeni Üye

    Bu güzel tarifi not defterime ekledim
     
  7. f

    fesllgen Yeni Üye

    Bu güzel tarifi not defterime ekledim
     
  8. l

    lapielda Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
  9. a

    azra23 Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş