Arjantin Çorbası nasıl yapılır ?

Konu, 'Yemekler' kısmında ayla tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayla Yeni Üye

    Arjantin Çorbası nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    4 adet beyaz kuru soğan (ince kıyılmış)
    4 diş sarmısak (dövülmüş)
    Yarım kangal sucuk (küp doğranmış)
    1 su bardağı haşlanmış mısır
    2 adet kırmızı Arnavut biberi (kibrit çöpü şeklinde doğranmış)
    1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulye
    1 çay kaşığı kimyon
    1 çay kaşığı kırmızı pul biber
    3 yemek kaşığı zeytinyağı
    5 su bardağı et suyu
    Tuz, karabiber

    Yemeğin Tarifi
    Öncelikle tencereye zeytinyağını koyalım; ince kıyılmış kuru soğan, sarmısak ve küp doğranmış sucukları da ilave ederek beraberce kavuralım.

    Kibrit çöpü formunda doğranmış kırmızı Arnavut biberini de katarak, 10 dakika kadar kavurma işlemine devam edelim.

    Sonra tencerenin içine sırasıyla; haşlanmış barbunya fasulye ve haşlanmış mısırı aktaralım, kimyon, pul biber, tuz ve karabiberi katalım.

    Et suyunu da ilave ederek, tencerenin ağzını kapatıp, pişmeye bırakalım.

    Ortalama 15 dakika sonra çorbanız servise hazır olacaktır.
     
  2. m

    meltem00 Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  3. A

    ATİYE Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  4. g

    gareksi Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
  5. N

    NEBİHA Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  6. g

    gozde Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  7. n

    nuraygürel Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş