Arap Kebabının Yapılışı

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    Arap Kebabı Tarifi Yapılışı
    Arap Kebabı nasıl yapılır
    resimli arap kebabı tarifi nasıl olur
    Arap Kebabının Yapılışı

    [​IMG]

    Malzemeler:
    • 500 g kıyma
    • 250 g taze biber (kırmızı veya yeşil)
    • 3 orta boy soğan
    • 500 g domates
    • 1 tatlı kaşığı salça
    • 1 demet maydanoz
    • Margarin
    • Tuz
    • Karabiber



    Yapılışı:
    Kıymayı bir tencere içinde, hafif ateştesuyu çekilinceye kadar kavurun. Yağını ve tuzunu arzunuza göre ilave edin.Jülyen doğranmış soğan ve biberleri kıymaya karıştırarak hafifçe ölmelerini sağlayın. Kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış domatesleri ve salçayı ilave ederek karıştırın. Orta ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra üzerine karabiberi serpiştirin. Servis sırasında ince kıyılmış maydanozları üzerine serpin.


    alıntı
     
  2. R

    Ruhsar Yeni Üye

    Arap kebabının adı neden öyle olmuş çünkü araplar gerçekten ağız tadını biliyor
     
  3. N

    Nida Yeni Üye

    Arap Kebabını denemediyseniz denemenizi öneririm çok lezzetli oluyor
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş