Ahududunun Faydaları Nelerdir?

Konu, 'A | B | C | Ç | D' kısmında Masal Perisi tarafından paylaşıldı.

  1. Masal Perisi

    Masal Perisi Yeni Üye

    Frambuaz adı ile de bilinen ahududu sağlığa ve güzelliğe çok iyi gelmektedir.

    *Ahududu özellikle yaz dönemlerinde yağ yakıcı özelliği ile çok tüketilen bir meyve olarak bilinmektedir.

    *Vücuttaki glikoz ve yağ asitlerini dengeleyici özelliği bulunmaktadır.

    *Metabolizmayı hızlandırarak hızlı bir şekilde yağ yakımına yardımcı olmaktadır.

    *Dilerseniz ahududu çayı ya da ahududu yan ürünü tüketimi tercihinde de bulunabilirsiniz.

    *Tansiyon yükseldiği zaman tüketilerek tansiyonu düşürmeye yardımcı olmaktadır.

    *Böbrek ağrısı çekmeniz durumunda böbrekleri temizleyici özelliği bulunmaktadır.

    *Ahududu ateş düşürücü özelliğe sahiptir.

    *Boğaz ağrısı ve boğaz iltihaplarına iyi gelici özelliği bulunmaktadır.

    *Kanın temizlenmesine yardımcı olur.

    *Kan akışını düzenleyici, kan içerisinde birikmiş toksinleri idrar ve ter yolu ile dışarı atmanıza yardımcı olur.

    *Gözlerde iltihap kurutucu özelliğe sahiptir.

    *Kabızlık sorununa çok iyi gelmektedir.

    ahududu.jpg
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş